вівторок, 3 серпня 2021 р.

Виїзне засідання кіноклубу Docudays UA при Чернівецькій обласній бібліотеці ім. М. Івасюка


 Сьогодні, 3 серпня кіноклуб Docudays UA при Чернівецькій обласній бібліотеці ім. М. Івасюка завдяки нашому партнеру – Управлінню патрульної поліції в Чернівецькій області відвідали дітей в літньому таборі «Ойкос» (смт.Берегомет Вижницького району).

Добровольська Галина представила кіноклуб, розповіла про права дітей та нагадала про основні міжнародно-правові документи, де закріплені ці права. Також, діти переглянули фільм «Чемпіонка», угорського режисера Мате Барта. Що став мотивацією для юних спортсменів-таборівців.




 Про структуру Національної поліції, про повноваження та особливості служби в Патрульній поліції розповів капітан патрульної поліції Олександр Ізбор.

Про правила дорожнього руху та поведінки на водоймах розповіла старший інспектор патрульної поліції Анна Харена.

Також діти в ігровій формі повторювали основні правила дорожнього руху та основні правила безпеки.

Як поводитися в тій чи іншій ситуації? Що робити, коли бачиш правопорушення? Яка відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми?, - про все це також спілкувалися з хлопцями та дівчатами поліцейські.

Кожна дитина мала змогу відчути себе справжнім патрульним: ознайомитися з амуніцією поліцейських та службовим автомобілем.



Немає коментарів:

Дописати коментар