неділю, 19 жовтня 2014 р.

Зустріч-вербування

16 жовтня  2014 р. відбулася зустріч студентів Чернівецького училища мистецтв ім. С. Воробкевича бібліотечного відділення з працівниками відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів (ВІТЕР). Оскільки захід мав агітаційний характер, де студентів закликали стати активними відвідувачами бібліотеки, його форму визначено як «зустріч-вербування». Метою такої зустрічі було ознайомлення студентів з діяльністю відділу, продемонструвати використання сучасних електронних ресурсів при обслуговуванні користувачів, під час проведення масових заходів, а також у внутрішній бібліотечній  роботі.
Бібліотекар-оповідач намагалася зацікавити молодь, супроводжуючи свою розповідь презентацією на інтерактивній дошці.  Особливо детально було розглянуто бібліотечний сайт. Студенти дізналися про наявність електронного каталогу, електронної бібліотеки, віртуальної виставки тощо. Особливу зацікавленість викликала онлайн послуга «віртуальна довідка», якою жоден з присутніх ніколи не користувався, а також привернув увагу блог «Світ інформації» ВІТЕР, більшість студентів вперше почули про існування такої форми мережевих публікацій.

Отже, майбутні бібліотекарі дізналися багато цікавого про роботу відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів. Таким чином, до лав бібліотечних прихильників «завербовано» нових користувачів та друзів, які, напевно, стануть нашими постійними відвідувачами.




Немає коментарів:

Дописати коментар