понеділок, 5 жовтня 2015 р.

«Від яблука Єви до яблука Джобса» розважально-інтелектуальна гра

Одного вересневого вечора наша улюблена Обласна бібліотека ім. М. Івасюка знову страждала безсонням. Так, 24 вересня «Бібліотечне безсоння 2» порадувало  бібліотечних шанувальників, у яких була чудова нагода потрапити у незвичну та загадкову атмосферу нічної бібліотеки. І знову наші відвідувачі мали можливість взяти участь у розважально-інтелектуальній грі «Від яблука Єви до яблука Джобса». Тематикою нашого інтелектуального змагання ми обрали науково-технічний прогрес людства, ми згадали видатних винахідників та їх винаходи, які вражають своєю геніальністю і без яких неможливо уявити наше життя сьогодні. А згадали ми їх не випадково, адже кожну третю субота вересня в країні відзначають  День винахідника та раціоналізатора України.

Наша локація № 3, яка знаходилась в залі Інтернет-центру на другому поверсі відрізнялася своєю незвичайною атрибутикою. Найбільше всіх приваблював стіл з виставкою винаходів людства різних епох, тут можна було побачити: гасову лампу, старовинну праску на вугіллі, самовар, ламповий телевізор, рахівниця та багато іншого. Також порадувала всіх велика кількість яблук, які були розкидані по всьому залі, як символ нашої інтелектуальної гри. Крім того по залу гуляв робот, щоправда іграшковий, однак він також звеселяв учасників. І, нарешті, нашу старовинну пічку ми прикрасили портретами видатних вчених-винахідників, які згодом ми використали в одному з конкурсів.

Дві команди «Бонбоніта» і «Тесла is alive» чудово впорались з усіма завданнями таких конкурсів як: «Битва ерудитів», «Відтвори  хронологію», «Загадкова скриня», «Впізнай вченого», конкурсу-пантоміми «Яким би було моє життя…».  

Хочеться подякувати учасникам нашої гри за їх гумор, життєрадісність, креативність. Тішить те, що в нашому чудовому місті живуть такі розумні, талановиті й позитивні хлопці та дівчата.

Немає коментарів:

Дописати коментар