середу, 29 червня 2016 р.

Зустріч з координаторами Чернівецької громадської приймальні УГСПЛ

В регіональному тренінговому центрі 29 червня  відбулась зустріч координаторів Чернівецької громадської приймальні УГСПЛ в Чернівцях з представницями «Університету третього віку».

Учасники зустрічі дізнались про основні напрями та стандарти роботи громадських приймалень Української Гельсінської Спілки з прав людини та про форми роботи громадської приймальні УГСПЛ в м. Чернівці.




На зустрічі активні представниці «Університету третього віку» мали змогу поспілкуватись з юристом приймальні Дубцем Миколою Олексійовичем та отримати індивідуальні безоплатні юридичні консультації. Під час розмови було обговорено достатньо багато різних питань, починаючи від забезпечення доступу громадян до правосуддя, можливостей звільнення від сплати судового збору та судову практику Європейського суду з прав людини і Українських судів по відношенню до цього питання, завершуючи питаннями оплати комунальних послуг та важливості правильного формування доказової бази по своїй позиції.
Чернівецька обласна бібліотеці ім. М.Івасюка і надалі планує проводи такі зустрічі, тож всі хто має індивідуальні питання правового характеру – слідкуйте за анонсами.

 Довідка
Громадські приймальні безоплатної юридичної допомоги Української Гельсінської спілки з прав людини діють по всій території України.
Основний напрямок роботи приймалень – захист прав людини та базових свобод у відносинах з органами державної влади і місцевого самоврядування. Категорія громадян, котрі мають першочергове право на отримання консультацій юриста – особи, що опинилися у складних життєвих ситуаціях, у тому числі переселенці та військові АТО.
Окрім надання юридичної допомоги, громадська приймальня проводить різноманітні просвітницькі заходи й документує порушення прав людини.
Всі послуги приймальні надаються на безоплатній основі.
Для того, щоб записатися на консультацію до юриста, можна зателефонувати або відвідати приймальню особисто в робочі дні (понеділок, вівторок, четвер з 10:00 до 17:00 год).
 Контакти юридичної приймальні в Чернівцях: пл. Соборна, 1/3,

тел.: (0372) 55-12-85, e-mail: dubetsn76@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар