вівторок, 6 лютого 2018 р.

День безпечного Інтернету


6 лютого у всьому світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом: «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тебе». Бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Мосін Христина провела годину спілкування «Безпечний Інтернет» разом із учнями 5 класу Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4. Захід підтримує мету розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, піклування про здоров’я та розвиток наших дітей.



В ході спілкування із учнями були визначені ключові правила користування Інтернетом та переглянутий пізнавальний відео-ролик «Розваги і безпека в Інтернеті». Діти активно записували та захищали ключові вимоги до користувачів інтернету, тим самим розуміючи, як зробити свій інформаційний простір безпечним. Головне - ми повинні пам’ятати про своє здоров’я, тому важливо враховувати час проведення та правила сидіння за комп’ютером, робити перерви, застосовуючи зорову гімнастику.

На завершення заходу, кожен учасник отримав роздаткові матеріали – пам’ятку про «Правила Інтернет-безпеки та Інтернет-етики», з якою кожен бажаючий може ознайомитись на блозі:

Немає коментарів:

Дописати коментар