середу, 20 лютого 2019 р.

«Життя Онлайн: Інтернет – друг чи ворог»


Інтернет може бути прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку і спілкування з друзями, ігор, скачування мультимедійного контенту.  Але, як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна. Багато дітей і підлітків, потрапивши в Інтернет, втрачають відчуття часу та реальності.
З метою розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій 20 лютого 2019 року, в читальному залі юнацької філії, відбулась інформаційна година «Життя Онлайн: Інтернет – друг чи ворог».  Учні 6-х класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №11 переглянули відеоролик «Безпека в Інтернеті». Діти спільно з головним спеціалістом Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Аліною Зузулею моделюючи різні ситуації, проговорювали правила безпеки в Інтернеті.
Будьте обережні в Інтернеті! 

Інформацію про роботу бібліотеки дітям надала працівник бібліотеки Аліна Цуркан. 



Телефон Національної «гарячої лінії» з питань запобігання насильству та захисту прав дітей від Міжнародного жіночого правозахисного центру
«Ла Страда-Україна»


- 0 800 500 335 або 386, де ви зможете отримати:

1. Поради та правила поведінки дітей під час користування Інтернетом.
2. Поради батькам щодо безпечної роботи дітей в Інтернеті.
3. Попередження комп’ютерної залежності та можливість отримання
психологічної допомоги.
4. Юридичні консультації щодо злочинів проти дітей в Інтернеті.
5. Допомога у випадках чи за умови підозр щодо загрози дітям через
Інтернет.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 1, тел.: (0 372) 51-36-12.
Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні, приймаються цілодобово).

Немає коментарів:

Дописати коментар