понеділок, 30 березня 2020 р.

Програми для створення презентацій

Це буде корисно всім,  і бібліотекарям, і вчителям, і студентам та учням. Створюючи презентацію, це повинно бути не тільки набір картинок і тесту, але й щось цікавеньке. 
Prezi – це онлайн-сховище для інтерактивних презентацій, завдяки якому ти зможеш створювати й поширювати їх по всьому світу. Цей  ресурс має величну бібліотеку зображень, діаграм, графіків і макетів, які можна легко налаштувати.


Canva - цей сервіс доступний також українською і російською мовами. Canva – це безкоштовний онлайн-конструктор для створення презентацій. Сервіс надає сотні безоплатних дизайнерських макетів і фігур. 

Crello програма для створення презентацій працює в режимі онлайн. Ти також можеш розробити анімацію і редагувати відео чи зображення.

Keynote – програма для створення й відтворення комп’ютерних презентацій. Це безкоштовне програмне забезпечення для macOS. Сервіс підтримує і формат Power Point – це зручно, якщо твій колега чи одногрупник не має Keynote, але вам потрібно разом працювати над проєктом

Piktochart – універсальна програма для створення презентацій, аналог онлайн-конструктора Canva. Серед основних функцій: відкриття, створення і збереження презентацій.



Slidesпрограма для створення презентацій має великий набір інструментів, потрібних для роботи. Сервіс працює онлайн, нічого завантажувати не потрібно. За допомогою Slides легше працювати командою.



Немає коментарів:

Дописати коментар