четвер, 19 листопада 2015 р.

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.  У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей - один з найголовніших наших обов'язків.  Якщо ми будемо ростити їх у добрі,  займатися їх  вихованням та навчанням – ми убережемо їх від безлічі непевних та небезпечних ситуацій.

Чернівецька обласна бібліотека ім. М. Івасюка взяла участь в циклі заходів присвячених «Тижню знань безпеки життєдіяльності», які проходили в СДНЗ № 36 для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

Яскраву та цікаву виставку дитячої літератури представили працівники відділу абонементу, які також прочитали діткам казку «Семеро козенят».  Крім того, про правила особистої безпеки дитини розповіли працівники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів, демонструючи слайди  повчального характеру. Завершили інформаційно-пізнавальну хвилинку демонстрацією мультфільму  «Сам удома».




Немає коментарів:

Дописати коментар