неділю, 29 листопада 2015 р.

Перегляд документального кіно "Інша країна"

До 5 грудня 2015 року в Чернівцях та області проходить ХІІ мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Фестиваль є неполітичним та некомерційним.
Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA ставить собі за мету сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.
До програми цьогорічного мандрівного фестивалю увійшли фільми-переможці та фільми позаконкурсних програм XІІ Docudays UA.
Організаторами в Чернівцях виступають: Чернівецька міська молодіжна організація «Клуб Української Молоді», Товариство «Український народний дім в Чернівцях».
Сьогодні, 29 листопада, в стінах нашої книгозбірні відбувся показ документальної кінострічки  «Інша країна» (2014, режисер Ренато Боррайо Серрано).  
В процесі обговорення присутні дискутували про права біженців в Україні та за кордоном, а також поділилися власним досвідом,  ми не повинні бути байдужими також і до проблем  вимушених переселенців.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар