вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Розважально-інтерактивна гра «Бібліо-Go! Знайди свою гру».

«Go-go-go!» Саме такий заклик лунав вночі напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у Чернівецькій обласній бібліотеці ім. М. Івасюка. Адже знову невгамовні бібліотекарі не сплять, а дивують своїх відвідувачів черговим «бібліотечним безсонням», яке відбулося
29 вересня 2016 року. Цього разу ми не просто дивували, а шокували своїх читачів всілякими викрутасами. Так, адже недаремно  чергове «безсоння» мало назву «Культурний шок в бібліотеці».
Відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів вирішив здивувати своїх гостей розважально-інтерактивною грою «Бібліо-Go! Знайди свою гру». Від початку гри ведучі захопили учасників екстремальними конкурсами: каверзні питання на швидкість; пошук загадкових предметів в темній бібліотечній залі; бібліодартс - гра, коли від твоєї влучності залежить складність питання і доля твоєї команди; конкурс «Бібліотекар і турист», де іноземний турист намагається жестами пояснити бібліотекарю, яка саме книга йому необхідна…Ведучі не давали перепочинку, а команди не хотіли програвати…Одним словом – було весело! Особливо, коли перемогла дружба! Особливо, коли наші гравці отримали приз – захоплюючу подорож нічними, потаємними і, дещо моторошними лабіринтами нашої бібліотеки, куди жодного разу не ступала нога читача.









Після такого викиду адреналіну бібліотекарі разом з учасниками гри зібрались за солодким столом, де ділилися враженнями від конкурсів та незвичайної мандрівки.

2 коментарі: