пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Перегляд документального фільму «Габрієль повідомляє з чемпіонату світу»

13 вересня  у рамках діяльності кіноклубу медіа-просвіти з прав людини  Docudays UA на базі бібліотеки ім. М. Івасюка відбувся перегляд документального фільму «Габрієль повідомляє з чемпіонату світу» (режисера Ельса ван Дріля). Ця історія про бразильського хлопчика Габріеля, який не стає осторонь тих змін, які чемпіонат світу з футболу привів у його район. Ставши свідком руйнації будинків, переселення родин та інших наслідки будування залізниці, герой починає знімати репортажі та виставляти їх у свій блог. Така журналістська діяльність спасає жителів, але чи на довго?




На перегляд фільму завітали учні 6-Б класу Чернівецької загальноосвітньої школи №2 ім. Юрія Федьковича разом з педагогом. Після перегляду  діти активно обговорювали фільм, працювали в групах над питаннями «Що таке права дитини?», «Які права дитини ви знаєте?», «Які обов’язки дитини ви знаєте?». Ознайомивши усіх присутніх із «Конвенцією ООН про права дитини», стало зрозумілим, що учні усвідомлені у своїх правах та сумлінно виконують свої обов’язки.


Модератор заходу  бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Христина Мосін  ознайомила присутніх з діяльністю клубу.

Немає коментарів:

Дописати коментар