неділю, 17 вересня 2017 р.

Курс розвитку навичок творчого мислення

Креативності забагато 
не буває.
14-15 вересня в Інтернет-центрі обласної книгозбірні розпочались Курси розвитку навичок творчого мислення. Кваліфікованим тренером виступила письменниця, журналістка, громадська активістка і блогер Оксана Драчковська.
Учасники перших занять ознайомились із загальними цілями курсу, розповіли про причини, які їх сюди привели. Загалом – спробувати себе в новому середовищі, отримати вільне та цікаве спілкування, вихід із зони комфорту, насититись енергією та позитивом, розкрити себе, віднайти нові ідеї.
Попри те, учасники отримали вже перші свої практичні завдання, спробували себе в ролі журналіста та детальніше розібрали особливості написання текстів без штампів та кліше, вживання епітетів, порівнянь, асоціацій та дієслів.
Цікаве спілкування, творчі завдання, індивідуальний підхід, розкутість і невимушеність – саме так можна охарактеризувати курси. Якщо ви вважаєте, що у вас мало творчих здібностей та креативного мислення, ви не вмієте малювати чи співати, чи ваша креативність на нулю. Це не проблема. Тут ви зможете бути собою і не боятися нічого.








Немає коментарів:

Дописати коментар