четвер, 9 квітня 2020 р.

17 Docudays UA відбудеться онлайн!

Docudays UA стане першим українським кінофестивалем, що відбудеться онлайн
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA переходить в онлайн! Цьогоріч дивитися фестивальні стрічки, брати участь у правозахисних дискусіях і майстеркласах відомих режисерів та режисерок зможуть не лише кияни, а й уся Україна. 17 Docudays UA відбудеться в мережі з 24 квітня до 3 травня.
Фестиваль матиме три основні компоненти:
І. Публічні онлайн-трансляції на сайті docudays.ua правозахисних дискусій програми RIGHTS NOW!, лекцій DOCU/КЛАС, а також розмов про життя і про кіно з режисерами/-ками фестивальних стрічок та кінокритиками/-инями.
ІІ. Віртуальний кінотеатр DOCU/SPACE, де ви зможете переглянути понад 50 фестивальних стрічок з конкурсних та позаконкурсних програм, більшість з яких будуть доступні з 24 квітня до 10 травня.
ІІІ. Ексклюзивні онлайн-події для власників/-ць індустрійних акредитацій DOCU/ПРО. Cеред них: Ukrainian Doc Preview – презентація актуальних українських документальних фільмів на стадії виробництва перед фахівцями/-чинями кіноіндустрії, втілена у партнерстві з Українським інститутом, а також Meet Professionals – цикл онлайн-зустрічей з міжнародними експерт(к)ами документального кіно.
Також глядачі та глядачки зможуть зареєструватися до дистанційного спілкування з «книгами» в Живій Бібліотеці. А підліткам з різних куточків України буде запропоновано участь в Онлайн-студії.
Стежте за новинами фестивалю на сайті : docudays.ua
Лишаємось вдома і на зв'язку: bit.ly/docudaysua-online

Немає коментарів:

Дописати коментар