середу, 1 квітня 2020 р.

Документальні фільми про права людини

https://docuspace.org/

Епідемія коронавірусу вплинула на всі сфери життя людини. Все що ми планували, потребує переналаштування і спілкуватись на відстані. Тимчасово скасовані засідання клубу медіа-просвіти з прав людини Docudays Ua при обласній бібліотеці ім. М. Івасюка.
Командою Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA створена онлайн-платформа документальних фільмів про права людини DOCU/SPACE.
Герої цих фільмів – громадяни, яких об'єднує прагнення справедливості, потреба в добрих справах та усвідомлення того, що держава починається з нас самих, а також відстоювання своїх прав.
«Вальс Алчевськ»  – дебютна повнометражна робота режисера та оператора Вадима Ількова. Травень 2014. Неподалік від міста Алчевськ, в садибі Мсциховського (с. Селезнівка), зібрались Сергій Жадан, Олексій Ворсоба, Влад Крейммер та Ольга Михайлюк для роботи над музично-літературним твором «Розділові». Усе відбувається в ритмі вальсу.
«Війна химер» - стрічка Анастасії та Марії Старожицьких, це подорож від ілюзій до серця війни.
Короткометражний фільм «Вихідний» Жанни Максименко-Довгич.
 Історія не відпускає сьогодення. Інколи її переоцінка паралізує суспільний діалог. День перемоги, cвято, яке колись об’єднувало покоління, сьогодні стає просто вихідним. Для кожного – своїм.
Пропоную до вашого домашнього кінотеатру додати фільми з DOCU/SPACE.

Немає коментарів:

Дописати коментар