пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Чисте довкілля: здорова нація

4  червня 2014 року у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розгорнуто тематичну книжкову виставку «Чисте довкілля:  здорова нація».
До уваги користувачів представлені навчальні посібники, наукові статті з періодичних видань та матеріали наукових конференцій, в яких розглядаються теоретичні  та практичні проблеми охорони навколишнього середовища.
Сьогодні, коли на всій планеті під впливом людини відбулися помітні зміни як живої, так і неживої природи, дедалі більшого значення набуває гармонійна взаємодія суспільства і природного довкілля, оскільки людина отримує від природи все необхідне для життя: енергію, продукти харчування, матеріали, черпає в ній емоційну й естетичну наснагу. Тому вкрай необхідна не лише чітка стратегія охорони природного середовища та посилення контролю за природокористуванням, але й добре продумана система екологічної освіти й виховання населення.
Представлена книжкова виставка розрахована на науковців, спеціалістів з екології, студентів та людей, які небайдужі до збереження навколишнього середовища.
Книжкова експозиція діє з 4 до 14 червня 2014 р.










Немає коментарів:

Дописати коментар