понеділок, 29 вересня 2014 р.

Інтерактивна гра "Книга - Інтернет"

Чи є сьогодні читання престижним заняттям? Що краще -  книга чи Інтернет?  Чи може в майбутньому комп’ютер витіснити книгу? На такі питання намагалися дати відповіді учасники інтерактивної гри «Книга - Інтернет», яка проходила у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів в рамках святкування Дня бібліотек «Бібліотечне безсоння. Ніч в бібліотеці».
Відвідувачі активно дискутували на тему «Книга – Інтернет», причому більшість схилялась до думки, що книга – вічна, і, навіть, бурхливий розвиток новітніх технологій не завадить її існуванню.
Весело та невимушено гравці двох команд шукали відповіді на задані ведучою запитання і в Інтернеті, і в книгах. Безпосередньо під час гри «Інтернет - книга» учасники на практиці переконалися, що процес пошуку в Інтернеті зручний та швидкий, однак не завжди в глобальній мережі можна знайти необхідні відомості, інформація в Інтернеті може бути недостовірною, поверхневою, або навіть платною. 
Цікаво було спостерігати, як з гумором та жартами молодь проявила себе у грі «Крокодил» (або «Асоціації»). Команди-суперники вигадували надскладні завдання один одному на тему «Книга - Інтернет», однак жоден з учасників не розгубився й жестами та мімікою інтерпретував загадані слова.

Всі відвідувачі із задоволенням прийняли участь у заході такого формату, де вони змогли поспілкуватися, розважитись, послухати музику, випити філіжанку кави та просто відпочити.

Немає коментарів:

Дописати коментар