понеділок, 16 лютого 2015 р.

День Святого Валентина

 Ось уже 17 століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – День святого Валентина.
І наша бібліотека не залишилась осторонь й організувала для закоханих, і не тільки, романтичну вечірку «Все починається з Любові». Багато цікавих подій відбувалося в цей день…
…Напівтемрява, запалені свічки, червоні серця, запашна кава, романтична музика та… Великі історії великого кохання!…Так, саме таку назву мала інтерактивна гра, яку організували і провели працівники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів за підтримки колег відділів краєзнавства і наукової інформації та бібліографії.

Романтична атмосфера, яку ми створили в нашій ошатній залі не залишила байдужим нікого. Гості, які завітали до нас із задоволенням фотографувалися біля оригінально оформленого каміна, одна із закоханих пар, не стримавшись закружляла у повільному танці під романтичну музику.
Інтерактивну гру ми побудували таким чином, щоб відвідувачі і познайомились один з одним, і подискутували, і послухали гарну музику, поезію, і згадали  шедевральні твори геніальних людей про кохання… Невимушене спілкування учасників із ведучими супроводжувалось дотепними жартами та веселим сміхом. Завершили нашу забаву фотосесією та незапланованою грою із надувними кульками.
Наше життя сповнене трагічними подіями, однак людина – це істота, життя якої без кохання не має змісту. Серце людське жадає любові, і коли воно почне дарувати її, світ  зміниться на краще.
Тож кохайте і будьте коханими!


Підготовка:

Результат:



Репетиція:

Гра почалась!



















3 коментарі:

  1. Я була і дуже вражена інтерактивною грою...сподобалось - емоції переповняють:))

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці, було просто супер!!! Дуже тепла і приємна вечірка, море позитивних емоцій.... Цікаві запитання, цікаві конкурси, все продумано, просто молодці.......

    ВідповістиВидалити
  3. гарна інтерактивна гра. дякуємо за чудовий настрій

    ВідповістиВидалити