пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Година пізнань "Японія – далека і близька"

Японію називають "країною сонця що сходить", це найбільш східна держава і вони перші на землі зустрічають сонце, та й сама назва країни японською та національний прапор означає сонце.
Японськi традицiї, культура, свiтосприйняття суттєво вiдрiзняються вiд європейських i вражають гармонiйним злиттям людини з природою i надзвичайною чутливiстю японцiв до краси. 
24 лютого в Інтернет-центрі відбувся захід година пізнань "Японія – далека і близька", який був присвячений висвітленню шляхів всебічного зміцнення відносин дружби та партнерства між народами України та Японії в ознаменування 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин.

Учні 8 класу ЗОШ № 1 мали змогу ознайомитись комплексно з історією та культурою Японії, її зв’язками з Україною. Діти активно відповідали на запитання, тим самим, виражаючи свою ерудованість та знання фактів про «країну сонця».  Родзинкою заходу стало проведення майстер-класу однієї з національних традицій японської культури – мистецтва складання паперу (орігамі). Кожен з присутніх мав змогу взяти частинку Японії із собою, її символ – журавлика.





Ведучі заходу – Христина Мосін та Юрій Томко, працівники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів.

На сайті книгозбірні віртуальна виставка "Знайомтесь: Японія" http://www.library.cv.ua/virtualni-vistavki 

1 коментар:

  1. Ведучі супер, все продумано і пізнавально. Так тримати. Дякуємо..... Запрошуйте на інші заходи.

    ВідповістиВидалити