середу, 24 травня 2017 р.

Найкращі українські соцмережі

З блокуванням російських соціальних мереж, активність в українських соцмережах зросте, що дасть добрий поштовх до розвитку цього напряму в Україні.


Українська соціальна мережа, яка була створена повністю з нуля і є унікальною, як заявляють розробники. Соціальна мережа пропонує всі ті можливості, які доступні в заборонених тепер "Вконтакті" і "Однокласниках". Особливість цієї соцмережі в тому, що в неї вбудована спеціальна пошукова система, яка дозволяє бути в курсі останніх подій і обговорювати їх з іншими користувачами. Зареєструватися можна з 13 років.




Соціальна мережа на українському домені, який розшифровується як "Це - Україна". Мережа була створена киянином Михайлом Гріненко і має важливу на сьогодні особливість. В ній можна в пару кліків перенести важливу інформацію з "Вконтакте" на свій профіль в "Ц.укр".




Український аналог Facebook + "Вконтакті". Візуально дуже схоже на ці соцмережі, що полегшить перехід людей на цю платформу. "Родзинка" соціальної мережі - це можливість використовувати сайт кримськотатарською мовою.



Одна з перших українських соцмереж, але, на жаль, не надто вдала. З моменту створення в 2009 році, вона зуміла зібрати лише 20 тисяч користувачів, яким доступний тільки текст. Можливості слухати музику і дивитися відео тут немає. Також відсутня стрічка новин.




Інтернет-спільнота, основна мета якої надати можливості і зручні інструменти для спілкування, розваги та самоосвіти. Існують спільноти за інтересами, також можна знайти групи деяких цікавих подій.



Волонтерський інтернет-проект, який створено для об'єднання патріотів з усієї України. Він абсолютно незалежний і не є проектом якої-небудь політичної партії. Сайт оновлюється кожен місяць і доступний гостям.



Соцмережа-"солянка". Розробники запевняють, що створили відмінну соціальну мережу, об'єднавши найпопулярніші сайти для спілкування.



Соціальна мережа, яку робили на противагу "Вконтакті" і "Однокласникам". Тим не менш, на головній сторінці сайту є можливість поділитися цим сайтом в конкуруючих соцмережах.



"Я - чудо" українська соцмережа, спрямована на українських і англомовних користувачів, адже російська мова у соцмережі відсутня. Дизайн відрізняється від інших соцмереж, також відсутній розділ з музикою.



Соціальна мережа з приємним і інтуїтивно зрозумілим дизайном призначена для спілкування з друзями і однодумцями. Користувачам пропонується безліч вбудованих модулів, які допоможуть організувати процес навчання, роботи та продати товари.

Немає коментарів:

Дописати коментар