четвер, 16 листопада 2017 р.

Молодь проти корупції та насилля! Молодь – за європейські цінності!

Бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Мосін Христина, стала учасницею соціального проекту Чернівецької обласної громадської організації «Комітет виборців» – «Молодь проти корупції та насилля! Молодь – за європейські цінності!». В рамках даного проекту  27-28 жовтня 2017 року в Чернівцях був організований та проведений дводенний тренінг для молоді за методикою Форум-театру.
Тренінг об’єднав учнів старших класів Чернівецьких загальноосвітніх навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів, представників громадських та освітніх організацій.

Учасники та учасниці тренінгу засвоїли знання про запобігання корупції в Україні та насильству в молодіжному середовищі, розробили соціальні сцени життя за методикою форум-театру, програли та обговорили результати.  Адже, головною метою цієї методики є  надання інформації i отримання навиків вирішення конкретної проблеми.
За підсумками даного тренінгу заплановано ряд інформаційних заходів у Чернівецьких загальноосвітніх навчальних закладах та  вищих навчальних закладах. 14 листопада 2017 року учні 9 класу Чернівецької гімназії №7 вже переглянули та обговорили проблеми корупції на прикладі міні-вистави «Шкільний інцидент».
15 листопада 2017 року таку нагоду отримали учні 9-10-х класів ЗОШ № 41. Для обговорення учням були представленні міні-сюжети  «Шкільний інцидент» - про те, як однокласниці ображають свою напівсироту, що не має можливості здати гроші на нові меблі у класі, та міні-вистава «Шантаж вчителя математики», про шантаж учнем учителя за допомогою відеозйомки.

Детальніше про проведення заходів можна дізнатись на блозі проекту: http://cvcvu.blogspot.com/  Крім того, запрошуються всі охочі долучитись до даного проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар