вівторок, 7 листопада 2017 р.

XIV Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA на Буковині

XIV фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, який відбувався в Києві в кінці березня 2017 року, темою  цьогорічного фестивалю - «4° Прощавай, людино!!», яка присвячена проблемі зміни клімату й захисту довкілля. Адже, саме така цифра до кінця століття стане причиною катаклізмів на Землі позначаючи середню температуру планети.
Мандрівний фестиваль створює можливість для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше та найактуальніше документальне кіно з усього світу.
Протягом  жовтня 2017 року на Буковині (Вижницький, Герцаївський, Глибоцький, Кельменецький, Сторожинецький, Хотинський райони та міста Заставна та Кіцмань) було здійснено понад 30 показів в публічних бібліотеках документального фільму «Альфредо» (реж. Майке фон дер Лінден та Мар’є Губе).

 
9 жовтня на базі кіноклубу медіа-просвіти з прав людини  Docudays UA у обласній бібліотеці ім. М. Івасюка було проведено 2  покази, учасниками перегляду стали учні шостого класу ЗОШ І - ІІІ ступенів № 2 ім. Ю. Федьковича та учні восьмих класів ЗОШ І - ІІІ ступенів № 4.
В кожному населеному пункті команда, яка демонструвала кінострічку разом з присутніми  обговорювали кліматичні питання, права дитина та свої обов’язки із усвідомленням сили духу заради боротьби,  за свою мрію. 







Модератор заходу - Дмитро Міцевич, регіональний координатор фестивалю, представник ГО «Клуб української молоді», «Товариство Український Народний Дім в м.Чернівцях», а також представники обласної бібліотеки імені Михайла Івасюка – Христина Мосін та Галина Добровольська.

Немає коментарів:

Дописати коментар