четвер, 21 березня 2019 р.

Інтерактивна лекція з онлайн-презентацією "Я маю право голосу"

20 березня в інтернет-центрі пройшла  інтерактивна лекція з онлайн-презентацією "Я маю право голосу".
Фахівець Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, Галина Пшеничко прочитала інтерактивну лекцію з виборчого права та провела онлайн вікторину "Молодь не «лайкає». Молодь голосує!".





Студенти І курсу факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю. Федьковича отримали інформацію про те, як реалізувати своє право голосу на виборах Президента без порушень, як зінити місце голосування.
«Всі присутні були однієї думки, що на вибори потрібно йти і робити свій вибір свідомо. Від цього залежить майбутнє держави, і кожного, зокрема. Адже молодь, яка не голосує, потім не має права скаржитись на погану владу. У цьому проявляється свідомість, патріотизм та громадянська позиція. Приємно, що один із учасників нашого заходу сказав: «Я і є держава».
 Отже, маємо свідомих, освічених молодих виборців, які вболівають за те, що відбувається у країні", - зазначає фахівець юстиції Галина Пшеничко.

На завершення заходу пройшли онлайн тест щодо виборчого права. Разом зі студентами свої знання випробовували й правники, й працівники бібліотеки. Адже знати свої права має кожен!!!! Знай і захищай свої права!
Модераторка заходу Галина Добровольська.
Корисні посилання: 
Інформація про вибори - http://www.cvk.gov.ua/vp_2019/
Державний реєстр виборців - https://www.drv.gov.ua/ords/portal/!cm_core.cm_index?start
Джерела: http://www.chernjust.gov.ua/news/Interaktivnu-gru-ta-onlayn-prezentaciyu-quotYa-mayu-pravo-golosuquot-proveli-dlya-studentiv-1083549.html 

Немає коментарів:

Дописати коментар