понеділок, 4 березня 2019 р.

Круглий стіл «Правові аспекти захисту виборчих прав громадян»


04 березня  в товаристві «Український Народний Дім в Чернівцях» відбувся круглий стіл «Правові аспекти захисту виборчих прав громадян». Організаторами заходу виступили обласна громадська організація «Комітет виборців» та Вижницький офіс Мережі правового розвитку «Центр правової інформації та консультації».
Під час круглого столу обговорювали перебіг виборчої кампанії, можливості громадян різних категорій реалізувати своє виборче право, правовому обізнаність виборців. Як перевірити себе у списках виборців, голосування без зміни виборчої адреси, права виборців.

В заході взяли участь - правники, громадські активісти та представники регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області.

Корисні посилання: 
Центральна виборча комісія (Чергові вибори Президента України -2019) - http://www.cvk.gov.ua/vp_2019/

Сервіси Державного реєстру виборців (Особистий кабінет виборця) - https://www.drv.gov.ua/ords/svc/f?p=111:LOGIN

Подати письмову заяву про тимчасову зміну місця голосування.
Зразок заяви: http://bit.do/zrazok


Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.
Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово)

Немає коментарів:

Дописати коментар