четвер, 28 жовтня 2021 р.

«Блогосфера – свобода вираження поглядів онлайн» (блог-кафе)

 Із поширенням Інтернету значно зросли можливості для вираження власних поглядів

Завдяки блогосфері люди отримали унікальну можливість – без жодної цензури висвітлювати різні теми, писати про назрілі проблеми та ділитися досвідом з іншими.

Сьогодні відбулося блог-кафе «Блогосфера – свобода вираження поглядів онлайн» в рамках Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час».

Які нові можливості  та виклики в інформпросторі? Як розпізнати фейк? Як протидіяти хейтерам?  Про це все і не тільки розповідала амбасадор проєкту Галина Добровольська.

А про те як стати успішним блогером розповіла Софія Король, студентка кафедри журналістики ЧНУ ім. Ю. Федьковича, громадська активістка. Вона поділилася секретами щодо того як просувати свою сторінку в соцмережі Instagram, а саме: як визначитися з цільовою аудиторією та як підвищити активність на своїй сторінці.

Позитивним досвідом для всіх – від учасників до тренера – стала Інтернет-грамотність, вміння визначити фейк, розпочати власну карєру блогера, як боротися з хейтерами. Це був дуже цікавий досвід для всіх хто відвідав наше блог-кафе.






В заході взяли участь працівники культури, студенти і зацікавлені у даній тематиці.

В модеруванні допомагала Наталія Нечаєва-Юрійчук.

Дякуємо всім за участь.

Фото - Христина Боклач.

1 коментар:

  1. Дуже цікавий захід, інформацію подавали просто та зрозуміло! Можливо я теж стану блогером... колись..

    ВідповістиВидалити