понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Осіння школа для модераторів/-ок кіноклубів Docudays UA 2021

 

В Осінній школі для  модераторів/-ок кіноклубів Docudays UA 2021 взяли участь бібліотекарі, освітяни, представники громадських організацій, пробації, пенітенціарної служби з різних куточків України. Були насиченні і цікаві дні знайомств із надзвичайними людьми, цікавими лекціями, продуктивною роботою в групах, працювали майстерні по роботі зі сценаріями та воркшопи з модерованого обговорення документальних фільмів.

Про засади доброчесності від деонтології до законодавчо визначених обмежень і стандартів, розповів Олександр Павліченко, член Правління ГО «Докудейз», виконавчий директор Української Гельсінської Спілки з прав людини. Про права дитини у сучасному світі дізнались на лекції міжнародного експерта з прав людини Володимира Яворського. Як використовувати гендерний підхід до організації подій розповідала правозахисниця Олена Суслова.

Найкращі враження залишив показ документального фільму “Невидимі”, яку презентувала режисерка фільму Майя Мартіняк.

Осіння школа - це школа, в якій говорять про права людини, говорять про наболіле зрозумілою мовою, вчать генерувати нові ідеї, реалізовувати нові проєкти.





Немає коментарів:

Дописати коментар