вівторок, 7 грудня 2021 р.

«Сучасний інформаційний сервіс публічної бібліотеки у 2022 році»

Сьогодні відбувся обласний онлайн семінар-тренінг для працівників бібліотек територіальних громад Чернівецької області на тему «Сучасний інформаційний сервіс публічної бібліотеки у 2022 році». 

Провідними фахівцями ЧОУНБ ім. М. Івасюка було висвітлено актуальні питання стосовно роботи бібліотек, надані методичні рекомендації, представлені були презентації.

Наталія Філяк, директорка ЧОУНБ ім. Михайла Івасюка, виступила з темою «Публічна бібліотека: стратегічне бачення розвитку».


Галина Добровольська, завідувачка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів  ЧОУНБ ім. М.Івасюка надала фахову рекомендацію на тему «Цифрова освіта у бібліотеці». Адже кожного дня перед нами стоять нові виклики, вимагаючи від нас швидкої адаптації до сучасних вимог. Сьогодні говорила з колегами про безкоштовні онлайн-курси, які представлені на освітніх платформах. Також звернули увагу на національну онлайн-платформу Дія. Цифрова освіта, яка допоможе вільно використовувати цифрові технології для роботи, навчання, професійного та особистісного розвитку, користуватись онлайн-послугами компаній…

Рекомендуємо переглянути відеоролик - Дія.Цифрова освіта



Фото - Віктор Безпальченко
Монтаж відеоролика - Христина Боклач


Немає коментарів:

Дописати коментар