четвер, 30 листопада 2017 р.

Перегляд документального кіно «Кейсі Мотте Кляйн: народження актора»

30 листопада у рамках діяльності кіноклубу медіа-просвіти з прав людини  Docudays UA, працівники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів здійснили виїзне засідання в Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 30.
Для перегляду, учням 9 класів був представлений документальний фільм «Кейсі Мотте Кляйн: народження актора» (режисер Урсула Майєр). Ця історія про молодого актора Кейсі, який завдяки власній праці та зусиллям досягає успіху. Він ділиться своїми емоціями, переживаннями, власними акторським життям від слів «мотор» і до слів «знято».
В ході розмови  із школярами  активно обговорювались питання прав дітей та їхніх обов’язків. Після перегляду розгорнулась активна дискусія про побачене та жваве його обговорення. Діти усвідомлено розкривали питання співвідношення в їхньому житті навчання, заробітку та відпочинку, прийшовши до висновку, що все в житті має мати баланс .



Модератор заходу  бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Христина Мосін  ознайомила присутніх з діяльністю клубу та змістом міжнародного договору «Конвенцією ООН про права дитини».

Фото Віктора Безпальченка

Немає коментарів:

Дописати коментар