понеділок, 11 грудня 2017 р.

"Жива бібліотека" на тему: "Нова поліція: крок назустріч"

11 грудня 2017 року на базі відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів відбувся захід "Жива бібліотека" на тему: "Нова поліція: крок назустріч".
Формою заходу "Жива бібліотека" був відкритий діалог з патрульними поліцейськими, який закликав до вільного спілкування з екіпажом патрульних, щоб побудувати довіру до них та їхньої служби.
Гостями заходу були Ігор Пастух, старший інспектор зв'язків з громадкістю УПП м. Чернівці, капітан поліції; Олександр Ізбор, інспектор роти № 2 батальйону УПП м. Чернівці, лейтенант; Олена Гаврилиця, інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення, лейтенант.







Патрульні поліцейські представили презентацію щодо структури та функцій Національної поліції, приводили приклади адміністративних та кримінальних правопорушень, про притягнення до відповідальності у разі завідомо неправдивого виклику патрульної служби та про нові правила дорожнього руху, які вступають у силу з січня 2018 року.
 


Модератором заходу Василем Паламарем - представником громадської організації "Товариство Український народний дім у Чернівцях" було запропоновано учасникам поділитися на 3 групи для вільного спілкування з поліціянтами, котрі розповідали про свою службу у правоохоронних органах.


Захід відбувся у рамках програми ПОЛіС*Поліція і Спільнота (проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Міністерством Внутрішніх Справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) за фінансової підтримки Відділу з правоохоронних питань (INL) Посольства США).
Патрульна поліція  зможе успішно виконувати свої функції за умови співпраці, підтримки, розуміння та довіри населення, спокій і права якого вона  захищає 24 години на добу. Найбільше задоволення було від теплоти і змістовності зустрічі, всім було небайдуже і цікаво.

Немає коментарів:

Дописати коментар