суботу, 3 листопада 2018 р.

Зустріч-знайомство у рамках проекту "Бумеранг"

Сьогодні, 03 листопада, в інтернет-центрі студенти Української академії лідерства провели зустріч-знайомство у рамках проекту "Бумеранг", спрямованого на покращення взаємодії літніх людей з молоддю, для налагодження "діалогу поколінь".


Під час зустрічі студенти провели інтерактивну гру-знайомство з гостями зустрічі, вчилися робити витинанки разом з майстром народного мистецтва Василем Беженаром, поспівали разом з народним аматорським хором "Пам’ять" та завершення посиденьок заспівали «Червону руту» Володимира Івасюка. Все відбувалося в теплій і дружній атмосфері з кавою та смаколиками.






Українська академія лідерства («УАЛ») була створена за зразком ізраїльської «мехіни», програми підготовки молодих лідерів, започаткованої в цій країні більше 20 років тому. Ізраїльські академії лідерства мали в своїй основі 600-річний досвід англійських освітніх програм Оксфорду та Кембриджу та готували нове покоління лідерів, котрі були готові служити своїй країні. Ізраїльські мехіни виявилися як успішними, так і популярними, і зрештою перетворилися в мережу з 60 академій по всій країні. Посилання - http://www.ual.org.ua/about/history/
Осередок у Чернівцях був створений з ініціативи місцевих підприємців та за підтримки місцевої влади і розпочав діяти у вересні 2018 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар