пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

«Правопросвітницьке партнерство параюристів, організацій та громадян в територіальних громадах Чернівецької області»


08 листопада пройшла підсумкова конференція «Правопросвітницьке партнерство параюристів, організацій та громадян в територіальних громадах Чернівецької області» в рамках проекту «Правова освіта громадян через діяльність параюристів в територіальних громадах Чернівецької області», яка пройшла в стінах «Українського Народного Дому  у Чернівцях». Під час заходу правники та представники громадських організацій говорили про взаємодію параюристів та правозахисних організацій з місцевими органами влади, надання безоплатної правової допомоги, правову освіту та муніципальну медіацію в контексті розвитку територіальних громад.
В конференції взяли участь і представники бібліотек: обласної  та Сторожинецького, Вижницького, Герцаївського, Глибоцького районів. Директор Сторожинецької районної централізованої бібліотечної системи, Іванна Лугіна виступила з презентацією «Правова освіта громадян на базі Сторожинецької районної бібліотеки».


Модерували захід: Баб’юк Ігор, заступник голови Чернівецької організації «Комітет виборців України» та Ольга Чепель, керівник проекту, юрист Чернівецької організації «Комітет виборців України».

Немає коментарів:

Дописати коментар