четвер, 8 квітня 2021 р.

«Як просувати свій кіноклуб"

 06 квітня 2021 р. працівники відділу взяли участь у вебінарі «Як просувати свій кіноклуб у Facebook та залучати людей на події без реклами». У зум-кімнаті нас зустріли Інна Кондратьєва, координаторка онлайн-розвитку Мережі DOCU/CLUB  та Дарина Попова, SMM (digital) менеджерка Мережі DOCU/CLUB.

Як залучати людей на подію через  Facebook, як просувати кіноклуб в Facebook, коли варто, а коли не варто створювати сторінку, про створення контент-плану, як оформити пост та багато іншого було розглянуто під час онлайн-вебінару.

А наступного дня відбувся вебінар на тему «Залучення аудиторії на події через рекламу у Фейсбуці». Модератор – Інна Кондратьєва, експерт -  Олексій Мельничук, маркетолог промо-групи Detali та івент-агенції «ІНШІ». Було цікаво послухати про таргетинг та його механізми роботи.  В своїй презентації пан Олексій продемонстрував, як створити рекламний кабінет у Facebook і як надалі працювати з його інструментами.  


Сподіваємось, що цінний досвід, який ми отримали, допоможе нам просувати наш кіноклуб та розширювати глядацьку аудиторію.

Немає коментарів:

Дописати коментар