четвер, 15 березня 2018 р.

"Жива" бібліотека «Цікаві історії від поліцейського»


14 березня 2018 року у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів відбувся захід у формі  «живої бібліотеки» під назвою «Цікаві історії від поліцейського» в рамках програми ПОЛіС*Поліція і Спільнота (проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Міністерством Внутрішніх Справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) за фінансової підтримки Відділу з правоохоронних питань (INL) Посольства США).
В заході приняли участь: Ігор Пастух - старший інспектор зв'язків з громадкістю УПП м. Чернівці, капітан поліції; Олександр Ізбор та Оксана Гринчак - інспектории роти №2 батальйону управління патрульної поліції м. Чернівці, лейтенанти; Ольга Андріцька - начальник відділу комунікації та доступу до публічної інформації регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області; Олександра Бабій - заступник директора з виховної роботи та студенти І-ІІІ курсів Чернівецького коледжу будівництва та архітектури Львівського національного аграрного університету.







Патрульні поліцейські розповіли про структуру Національної поліції,  про заходи безпеки, вміння правильно поступати в небезпечній ситуації, приводили приклади адміністративних та кримінальних правопорушень та про притягнення до відповідальності.
Ольга Андріцька розповіла про безоплатну вторинну правову допомогу, наголосила хто має право на її отримвння та адреси найближчих центрів, роздавши інформаційні буклетики.
А далі відбувся відкритий діалог з патрульними поліцейськими, де було безліч різноманітних питань і історій, розмова була щирою і відкритою.


Модератор заходу - Галина Добровольська, завідувачка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів.

Немає коментарів:

Дописати коментар